Отдаване под наем на медицински кабинети и офис помещения

"Луксор Тасков" ООД, с адрес на управление гр. Пловдив, бул. "България" №47а обявява на всички заинтересовани лица, че планира да предостави под наем медицински кабинети за диагностика и лечение, както и офисни помещения в новопостроената сграда в гр. Пловдив, бул. "България" №59.

На същият адрес ще бъдат преместени СОБАЛ " Луксор" и Медицински център "Луксор", гр. Пловдив, както и отдадени под наем помещения за клинична лаборатория, оптика и аптека.

Помещенията, които се отдават под наем се намират както следва:

  • ет.1, партерен- кабинети № 3,4,5 и 6
  • ет.8 - 3 броя офиси, всеки от които със собствен санитарен възел.

С оглед дейността на СОБАЛ и МЦ Луксор - офталмология, при повече желаещи за наем с предимство ще се преговаря със специалности, имащи най-често допирни точки с очните заболявания, а именно: кардиология, неврология, ендокринология, педиатрия, обща медицина.

Дружеството обявява също така, че след пренасяне на очна болница и медицински център Луксор в новата сграда, планира да стартира процес по отдаване под наем на настоящите помещения на СОБАЛ и МЦ Луксор, намиращи се в гр. Пловдив на бул. България № 45а и 47а.

За оглед, запознаване с налична документация и въпроси- моля, пишете на електронна поща [email protected] или [email protected]

Моля, напишете своите имена и телефон за контакт в края на мейла. Ние ще се свържем с вас и ще уговорим подходящо време за среща.

Новата сграда на СОБАЛ и МЦ Луксор